• Nedavno
ZIVA Reklama-Razredu Mekan Zid Loptu - Medicinu Zalupiti Loptu za Zalupila, Skakanja, Bacajući - Vježba Loptu za Uređaj za Vježbanje, Plyometrics, Krst Obuku (Više Boja Uspeha - 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20 kg) - 13.7 Promjeru

ZIVA Reklama-Razredu Mekan Zid Loptu - Medicinu Zalupiti Loptu za Zalupila, Skakanja, Bacajući - Vježba Loptu za

poštovan:
KM 56.99

Količina robe
Tova je dostupan

KOMERCIJALNE-RAZREDU OBUKU za ALAT : Ovo industrijske-razredu Šik Zid Loptu je savršen izbor za teretanu, teretanu .. ili krst obuku.Trajno komercijalne-razredu vinil i šivanje je sagradio da prošli kroz svjetlo ili rigorozna vežbama.Urediti svoj TRENING : Izazov sebe i svoju ciljeva fitness sa teskom zid loptu dizajnirana za otpornost.Ovo ZIVA Šik Zid Loptu je savršen za poboljšanje snagu, brzinu i sve između toga.Tezak TRENING OSNOVNE : Osigurati tvoj tezak trening je na višem nivou kada groznica na ovo trajnim, komercijalne-razredu vinil zid loptu.Ova oprema sa obloženoj izgradnju za kapi i udaraca je sjajno za brzi trening.VIŠE VELIČINA VARIJACIJE : Variraju tvoj dnevnik vežbama sa različite veličine dostupna od ZIVA.Zid muda, sa jednako rasporedjena unutrašnje težinu, domet od 4 do 25 funti da primi sve fitness nivoima.U ZIVA RAZLIKA : To je ZIVA razlika koja proizlazi iz hrabar san, planine Tao filozofija i puno ljubavi i posvećenosti da se proširila naš globalni fitness potpuno u više od 80 zemlje.Iskustva Zen sada.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu

Informacije o prihodu

Unesite svoj e-mail da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i najbolje zagarantovana opcija.