• Nedavno
Mosoworld Ažurirani linija vilice, Exerciser Loptu Vilicu Te Mišiće Fitness 30lbs & 40lbs za Muškarce i Žene (1 pc, Ljubičasta)

Mosoworld Ažurirani linija vilice, Exerciser Loptu Vilicu Te Mišiće Fitness 30lbs & 40lbs za Muškarce i Žene (1

poštovan:
KM 4.27

Količina robe
Tova je dostupan

[Ažurirani linija vilice, Exerciser za Čeljust Mišiće] : Vilicu exerciser je 2 dostupan kapaciteta za beginers i starije od 30 kila i 40 kg.To je ponuda prava uteha kao što koristiš za vježbe da isturpijate čeljust. [Koristi od Koristi linija vilice, Exerciser] : Pomaže da smanjimo rizik od potres mozga Pomaze redefinirati linija vilice, Pomaže ojačati vilicu & facijalni mišići Pomaže unaprijediti fizički izgled Pomaže ukloniti duplo bradu/ turska vrat Pomaže ublažiti fizički & mentalno stres Pomaže da Smanjimo rizik od potencijalnih vilicu povrede. [Za Više Mlad i Mišićav Izgled] : U čeljust exerciser je dizajniran da ojačaju, firma, i ton tvoj izgled, za jačanje protok krvi u glavu, lice, i neck.By obavljanje vilicu vježbe za linija vilice, za dvadeset minuta sa našim exerciser, možeš postići izvanredno rezultate. [Jedna veličina odgovara sve] linija vilice, exerciser je dizajnirao koristeći visokog kvaliteta hranu razreda silikon.materijal je bez mirisa, suzu-otporna, mršav, sporazum, i bezukusno.Naš exerciser je prilagodljiva da odgovara bilo veličine usta.Dizajn pomaže da smanjimo svaki oblik smetnje kao ti govorim, čineći to prikladno za svakodnevnu upotrebu. [Kako da Koristite Naš linija vilice, Exerciser] : Nedelje 1 - izvršiti dva četiri seanse od trideset da šezdeset komada dnevno.Tjedan 2 - Dodaj, ili smanje broj postavlja prema svojoj želji.Međutim, imajte na umu da mirno je kritičan.Tjedan 3 do 5 - Povećati broj sesija računati dnevnik kao ti avans.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu

Informacije o prihodu

Unesite svoj e-mail da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i najbolje zagarantovana opcija.