• Nedavno
PowerSmith PAAC302 Ash Vakum Duboko Čišćenje Kit s Pukotine Alat, Operi Crijeva, Kuglica Peć Crijevo, Adapter, i Skladište Torbu,Crna

PowerSmith PAAC302 Ash Vakum Duboko Čišćenje Kit s Pukotine Alat, Operi Crijeva, Kuglica Peć Crijevo, Adapter,

poštovan:
KM 18.99

Količina robe
Tova je dostupan

Čisti uzak prostor, korito, šavove i džepove u Kuglica Peći, Drvo Peći, Ognjišta i ROŠTILJ Resetke.Odgovara 1-1/4 cm Vakum Prilozi.Uključuje : Procjep Alat, Operi Crijeva, Kuglica Peć Crijevo, i Adapter za Skladištenje Torbu.Skladu sa Power Smith Ash Vakum PAVC101 i PAVC102. KALIFORNIJI PRIJEDLOG 65 UPOZORENJE : Rak i Reprodukciju Nauditi.Dizajniran da dodam povećana ve} u raznovrsnost da tvoj Power Smith Ash Vakum, Pepeo Vakum Duboko Čišćenje dodatak kit pretvara vakum da čist uzak prostor i džepove.To uključuje i adapter i Kuglica Peć Crijevo za čišćenje kuglica peći gdje fleksibilan kolekciju cijev je potrebno.Pepeo Vakum Duboko Čišćenje Kit uključuje Procjep Alat, Operi Crijeva, Kuglica Peć Crijevo, i Adapter za Skladištenje Torbu.UPOZORENJE : Ovaj proizvod sadrži hemikalije koje se koriste poznat u Državi Kaliforniji da izazove rak i urođene mane ili druge reproduktivnog nauditi.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu

Informacije o prihodu

Unesite svoj e-mail da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i najbolje zagarantovana opcija.