• Nedavno
Slobodno vrijeme Sezone PBB7821 Drvo Podmetaè Klupi - Braon - 1 Komad - Otvorenom Drvene Mjesto sa Podigao Biljka - Rusticno Vrt i Dvorištu Ukras - Ruže, Herb, Cvijet Prikaži - Palubi, Dvorište i Pergola Sjedenje

Slobodno vrijeme Sezone PBB7821 Drvo Podmetaè Klupi - Braon - 1 Komad - Otvorenom Drvene Mjesto sa Podigao Biljka

poštovan:
KM 97.49

Količina robe
Tova je dostupan

✅ MJESTA DVA - Sa širina 79 cm, dubinu od 20 cm i visinu od 38 cm, naš klupi udobno stane 2 odrasli.Sada, možeš da imaš mjesto za odmara i divio okolinu. ✅ DVOJNO SVRHU - Kada vanjski klupi i 2 podmetaè kutije zajedno, kao jedan, prelijepa pejzaž karakteristika dolazi u život.Ti se da imaju mesto gde mogu da sedim kao prikaz tvoje šarene cveta. ✅ NUDI žarište - Stvori oko-uhvati trenutku u tvom tremu, pergola ili palubi sa ovim bogat, srednje brown vrt klupi izrađen od čistog drvo uzeo od Cypress drvo obitelj. ✅ LAKO ODRŽAVANJE - Jer otvorenom nameštaj je izložen vrijeme i prljavštine, to će trebati neko čišćenje s vremena na vrijeme.Naš drvo klupi je lako brinuti za : jednostavno napadom čist sa krpom. ✅ ZADOVOLJSTVO GARANTOVANO - Vaše dvorište klupi doći će sa svim hardvera potrebno za okupljanje.Da osigura ti si srećan sa tvoj otkup, nudimo 1 godinu ograničen garancija za proizvodnju manama.Svoju baštu zato što konačno ima sjedala da ne poremeti pogled od tvoje djelo.Mi smo proizvodi šumi podmetaè klupi to čini da je to lako za tebe da te vratiti i uzeti trenu povlačenje.Klupi nudi čvrste i firma sjedenje sa slanted nazad ostali.Drvo opire puca & propadanja.Sa dva mjesta podmetaè kutije možeš prikazati visok ili zaostaje cvijeta, ni malo da možeš da jedeš.Izrađen od čistog drvo uzeo od Cypress drvo porodicu sa propadanje otpor sličan Zapadne Crveni Cedar.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu

Informacije o prihodu

Unesite svoj e-mail da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i najbolje zagarantovana opcija.