• Nedavno
NaceCare 908346 Henry PETCARE Kanister Vakum-1.6 Galona Kapaciteta sa Miris-Kontrolu Filter i HST0 ljubimca Dodatak kit (Zeleni)

NaceCare 908346 Henry PETCARE Kanister Vakum-1.6 Galona Kapaciteta sa Miris-Kontrolu Filter i HST0 ljubimca Dodatak

poštovan:
KM 291.56

Količina robe
Tova je dostupan

Ugalj je aktivirao Mikro Svježe filter radi još uvijek prisutne ljubimca mirisi i osigurava šta ide u, ostaje u.Srednjoj obavljanje Zrak Turbo pod alat lako pokupi tvrdoglav ljubimca dlake oblik tepihe i sporazum čišćenje zraka 140 je savršen za rješavanje ljubimca kosa na stepenice, ili u kolima.Srednjoj efikasnosti dug život motor podržavaju 10 godina ** smanjena na 5 godina da se koristi za reklamu za čišćenje. 680 watt motor.Šapat tiha operacija je idealno za zajedničke prostora i otvori koncept i dizajn.Kombinaciju alat čini Henry Bezicni savršena za tepih i teško podove.Sredstvo za svaki posao oko kuće plus zgodno na brodu skladište pa Henry Ljubimca Briga kutije dalje krasno kad završiš.Sve velike osobine Henry uz bonus od ekstra ljubimca-prijateljski karakteristike.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu

Informacije o prihodu

Unesite svoj e-mail da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i najbolje zagarantovana opcija.