• Nedavno
5PCS Aluminijuma Heatsink Hlađenje Fin Ploču za Hlađenje Fin HeatSink Hladnjak Čip veliki hladnjak 40×30×5mm

5PCS Aluminijuma Heatsink Hlađenje Fin Ploču za Hlađenje Fin HeatSink Hladnjak Čip veliki hladnjak 40×30×5mm

poštovan:
KM 8.02

Količina robe
Tova je dostupan

PRIJAVU-Pogodan za PCB,ruter,CPU, most čips,IC radijator,moć pojačalo odbora,moć pojačala,moć,modul, mainboard, audion, elektronske cijev,električni uređaj,elektronske dijelove i komponente.FUNKCIONALNA DIZAJN-Dizajnirao sa ubijali u redu zube da maksimalno vrućinu disipaciju područje i poboljšati vrućinu disipaciju funkciju i dobro vrućine disipaciju nastup osigurava sigurno i efikasno posao.DOBAR KVALITETNapravio od 6063-T5 visokog kvaliteta istisnuti aluminijuma,što je dobro rust otpor i koroziju otpora, čvrst i trajna koristiti.IZGLEDMaterijal : 6063-T5 Visokog Kvaliteta Istisnuti Aluminijuma;Proizvod Model : P40×5×30-Bu;Veličine : Povrsine.40×30×5mm/1.6×1.2×za 0,2 u.EKONOMSKEPolako i zgodno instalirati i ukloniti;5pcs u jedan paket,ekonomske i praktične za tebe. 1. Napravljen od 6063-T5 visokog kvaliteta istisnuti aluminijuma, što je dobro rust otpor i koroziju otpora, čvrst i trajna koristiti. 2. Dobro vrućine disipaciju nastup osigurava sigurno i efikasno posao. 3. Dizajnirao sa ubijali u redu zube da maksimalno vrućinu disipaciju područje i poboljšati vrućinu disipaciju funkcije. 4. Jednostavan i zgodan instalirati i ukloniti. 5. 5pcs u jedan paket, ekonomske i praktične za tebe. 6. Pogodan za PCB, ruter, CPU, most čips, IC radijator, moć pojačalo odbora, moć pojačala, moć, modul, mainboard, audion, elektronske cijev, električni uređaj, elektronske dijelove i komponente.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Aluminum Heat Sink
Material:
6063-T5 High Quality Extruded Aluminum
Product Model:
P40*5*30-Bu
Color:
As Pictures Shown
Size:
Approx. 40×30×5mm/1.6×1.2×0.2in
Application:
for PCB, router, CPU, bridge chips, IC radiator, power amplifier board, power amplifier, power, module, mainboard, audion, electronic tube, electric appliance, electronic parts and components
Package List:
5×Aluminum Cooling Fin :

Dodaci proizvodu

Informacije o prihodu

Unesite svoj e-mail da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i najbolje zagarantovana opcija.